blog

Floorbee PRO SERIES

Oficiální partner ligy Floorbee s potěšením oznamujeme příchod zcela nové kolekce špičkových holí. Tato nová kolekce obsahuje 3 základní série:

1. PRO SERIES
2. HOBBY SERIES
3. JUNIOR & KIDS SERIES

PRO SERIES

V této sérii najdeš exkluzivní hole vyrobené přímo pro profesionální hráče. Svojí kvalitou se tyto hole vyrovnají nejlepším holím na trhu. V poměru kvalita/cena ovšem nemají konkurenci! Celá tato série je inspirována leteckými legendami spojujícími luxus a výkon.
Floorbee postavilo sérii PRO na dvou základních kamenech - Falcon 26 PRO a Spitfire 29 PRO. PRO SERIES je vybavena agresivní střeleckou čepelí JET - lehce před-zahnutou a konkávní čepelí.

HOBBY SERIES

Hole charakteristická především kombinací speciálně tkaných karbonových vláken (80% a 40%) a postupně skládaného skelného vlákna tak, aby se dospělo k odolnému a zároveň lehkému shaftu - to je HOBBY série od Floorbee.
Tato série holí je určena převážně těm, kteří požadují pevné a odolné hole, které nabízejí skvělí cit pro míček a  zároveň se vyznačují trvalou kvalitou.

JUNIOR & KIDS SERIES

Pevné hole s vysoce kvalitní kompozitovým materiálem – to je charakteristika JUNIOR & KIDS SERIES. Tato série Ti přináší kvalitu profesionálních holí do juniorské a dětské kategorie.  JUNIOR & KIDS SERIES jsou hole, co vydrží tu nejtvrdší hru a zároveň jejich kvalita dosahuje kvality profesionálních holí.

Jediné, co nyní musíš udělat, je rozhodnout se, jaké holi dáš přednost!
Všechny hole můžeš najít na www.eflorbal.cz, kde dostaneš I speciální slevu pro členy OFL!